Urheilu | 02.02.2023 10:17

Pamaus JR Futsal rikkoi sadan maalin rajan

Paattisten Pamaus JR Futsal otti kaksi vakuuttavaa voittoa P15-ikäluokan Futsal-Kakkosessa Ruskotalolla pelatussa turnauksessa. Ensimmäisessä ottelussa Loimaan Palloseura kaatui maalein 15—3. Maalinteon aloitti Loimaa ajassa 1.02. Pamaus keskittyi omaan pelaamiseen, mikä näkyikin valotaululla ottelun jälkeen. Pamaukselta neljä maalia mieheen tekivät Sisu Saarinen, Edin Kajtazovic ja Mido Väkeväinen.

Illan toisessa ottelussa vastaan asettui kotijoukkue FC RP/MaPS YJ. Hyvin puolustanut kotijoukkue pelasi sinnikkäästi ensimmäisen puoliajan Pamauksen johtaessa niukasti 3—0. Peliin mukaan ehtinyt Pamauksen ruskolainen Kaarle Iivonen täräytti toisen puoliajan ensimmäisen maalin. Ottelu päättyi Pamaukselle 11—0.

P15 Futsal-Kakkosessa on pelattu 10 sarjakierrosta. Pamaus johtaa lohkoaan puhtaalla pelillä. Viikonloppuna joukkue rikkoi sadan maalin rajapyykin. Pamaus pelaa lohkon viimeiset kaksi otteluaan 11. helmikuuta